Kennis delen

Van informatiemanagers en architecten wordt veel gevraagd. Ze moeten mee kunnen denken met het verder digitaliseren van processen en met het ontwikkelen van digitale producten en diensten op basis van de nieuwste technologie. Bovendien moeten ze dit alles kunnen analyseren en structureren voor hun opdrachtgever. Maar soms hebben ze zich al die veranderingen zelf nog niet écht eigen gemaakt.

Ria van Rijn helpt u graag uw kennis en vaardigheden vergroten. Maar ook uw adviesvaardig-heden verbeteren. Die zijn belangrijk, want uiteindelijk is de toegevoegde waarde van een architect ook gebaseerd op persoonlijk vertrouwen.

Ria is een ervaren coach en docent. Zij heeft verschillende opleidingen en workshops verzorgd en is docent van de IMF opleiding voor Enterprise Architectuur. Zij schrijft regelmatig op AG Connect.

Samen met Interactory werkt Atelier Helder aan een aantal onderwerpen op het gebied van informatie en data architectuur. Op de site Architectuur Assistent delen wij onze kennis in artikelen, webvideo's, checklists.

Ria was eindredacteur van het boek Wegwijzer voor Methoden bij Enterprise Architectuur. Daardoor is zij een all rounder op het gebied van methoden en technieken.

U kunt ook informatie vinden op onze service pagina.

>> Naar service pagina
>> Naar contact pagina